Shakugan no Shana S - ismertető ^^

Úgy tűnik mára tolódott az ismi, de ami késik, nem múlik! ^^

Tehát most a Shakugan no Shana S című 4 részes OVA-ról fogtok olvasni. A félreértés elkerülése végett annyit még mondanék, hogy eddig csak 2 részt sikerült letöltenem, illetve a 3.-at is...japán felirattal, úgyhogy arról majd később. x) Ígyhát az első kettőt fogom most bemutatni egyenként:

1. rész: Azt látjuk, hogy Shana és Yuji egy hatalmas kacat/szemét/ócskaság - tengerben kutat valami után. Kisvártatva Yuji talál egy távcsövet, melybe rögtön bele is néz, történetesen Shanára. A távcső egy Hougu, melybe aki belenéz és akit lát a másik végén, lelket cserélnek. Termésetesen most sem tett kivételt, tehát Shana lett Yuji teste, Yuji pedig Shanáé. Ugye ez egyiküknek sem tetszett túlzottan, ígyhát arra törekedtek, hogy visszatérjenek eredeti valójukba, ahhoz pedig újra meg kell találni a Hougu-t, ami visszakerült a rengeteg kacat közé. Megfelelő helyet keresve rengetek vicces szituációba keverednek.


Pont ilyenkor találkoznak a legtöbb ismerőssel. A legnemkívánatosabb Wilhelmina, de persze vele is összefutnak...^^
Tuljadonképpen ezt meséli el 23 percben...^^ Mulatságos sztori :]


2. rész: Ez arról szól, hogy Shana egy meglepetést szeretne készíteni/öszehozni Wilhelminának, mer tudja, hogy az a nap fontos számára, viszont azt nem, hogy miért. Shana nagyon jól megszervezte ezt az egészet. Szinte mindenkit beavatott, csak Wilhelminát és Yujit nem. Ők ketten próbálnak nyomozni Shana után. Ez sem volt véletlen :] Wilhelmina azt is eláruja a végén, hogy miért olyan fontos ez a nap. Ezzel végződik és Shana sugárzó mosolyával.
Tetszett, ez a sztori is mulattató, kedves történet volt :DD
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Shakugan no Shana S - ismertető ^^"

Megjegyzés küldése

Copyright 2009 Everything about Japan
Free WordPress Themes designed by EZwpthemes
Converted by Theme Craft
Powered by Blogger Templates